Recepty Polévky Silný vývar z kuřecích hřbetů
Ingredience
1 balení kuřecích hřbetů
1 cibule
3 mrkve
2 menší petržele
1/2 celeru
1 bobkový list
5 kuliček pepře
3 kuličky nového koření
Popis

TIP 1: Hotový vývar můžeme hned použít na přípravu omáček či polévek. Zbytek vývaru dejte zmrazit.

TIP 2: Nevíte si rady s přípravou vývaru? Přečtěte si náš článek

Postup přípravy
1
Cibuli zbavíme kořene a rozpůlíme. Slupku na ní necháme, ta dodá polévce krásnou zlatavou barvu. Zbytek zeleniny očistíme a když bude potřeba, i rozkrojíme.
2
Připravíme si kuřecí hřbety, které dáme do hrnce se studenou vodou spolu se zeleninou a kořením.
3
Vývar necháme pomalu táhnout (probublávat) na plotýnce nejméně dvě hodiny. Občas se u hrnce zastavíme a sebereme pěnu. Hotový vývar scedíme.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4