Šiškáče
Autor
Karin B.
Karviná
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Má milovaná babina věděla jak moc mám ráda mleté maso , jezdila jsem za babinou často a vždycky si poručila něco dobrého . Mezi mé oblíbené jídlo z dětství patří i tyto šiškáče , babina je dělala ráda a hlavně recept na tyto skvělé šiškáče mi s radostí předala .Dnes tyto skvělé šiškáče dělám doma pro mé 3 chlapy a všem chutnají .
Ingredience
500 g drůbeží maso (mleté)
1 vejce
1 česnek
1 lžíce hořčice
sůl (dle chuti)
pepř (dle chuti)
chilli koření (dle chuti)
strouhanka (dle potreby)
olej
Autorův příběh
Má milovaná babina věděla jak moc mám ráda mleté maso , jezdila jsem za babinou často a vždycky si poručila něco dobrého . Mezi mé oblíbené jídlo z dětství patří i tyto šiškáče , babina je dělala ráda a hlavně recept na tyto skvělé šiškáče mi s radostí předala .Dnes tyto skvělé šiškáče dělám doma pro mé 3 chlapy a všem chutnají .
Postup přípravy
1
Maso dáme do mísy přidáme prolisovaný česnek, hořčici, vejce, koření, podle chuti osolíme a opepříme. Promícháme a zahustíme strouhankou. Z hmoty tvarujeme malé šišky, ukládáme na plech s pečícím papírem, který jsme pomastili olejem. Podlijeme troškou vody, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Podáváme s bramborem a zeleninou nebo chlebem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4