Recepty Dezerty Nepečené Skleničkový ananasový dezert s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

1 ananas (nebo ananas v plechovce)
1 citron (1 lžička kůry)
1 vanilkový lusk
500 g tvarohu bez laktózy
360 g zakysané smetany (se sníženým obsahem laktózy)
krystalový cukr (podle chuti)

Postup přípravy

1

Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Vanilkový lusk rozřízneme a tupou stranou špičky nože vyškrábeme semínka.

3

V misce smícháme tvaroh se zakysanou smetanu. Podle chuti přidáme cukr. Směs smícháme s vanilkou a citronovou kůrou, která dodá dezertu svěžest.

4

Směs naplníme do skleniček a ozdobíme ananasem. Dezert uložíme do ledničky a podáváme vychlazený.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3