Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Mléko smícháme s kukuřičným škrobem, přidáme cukr, med a na mírném ohni za stálého míchání přivedeme k varu tak, aby směs začala lehce houstnout. Přelijeme do misky a necháme v chladu odpočinout.
Předehřejeme si troubu na 180° a plech vyložíme pečícím papírem. Do misky přidáme cukr, vejce, prášek matcha tea a med. Směs ušleháme tak, aby byla dostatečně hustá a nadýchaná. Mouku prosejeme a jemně vmícháme do krému. Směs vylijeme na plech a pečeme přibližně 8 až 10 minut.
Do zchladlé náplně přidáme vyšlehanou šlehačku a kandované ovoce. Krém naneseme na upečený piškot a pomocí pečícího papíru vytvoříme rolku. Přibližně dvě hodiny necháme roládu v lednici tuhnout.