Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rýži důkladně opláchneme, abychom ji zbavili všech nečistot. Do hrnce dáme vařit vodu. Rýži vhodíme do vroucí vody, přidáme špetku soli a hřebíček.
Rýži vaříme 10 minut. Zatím co se rýže se vaří, ohřejeme také mléko, aby bylo připraveno.
Po deseti minutách vodu odlijeme, vyjmeme hřebíček a rýži zalijeme horkým mlékem.
V mléce vaříme rýži do měkka. Nezapomeňte rýži míchat, aby se nepřipálila. Rýži osladíme cukrem, přidáme máslo a zamícháme.
Rýži podáváme s jahodami