Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ve vodě rozmícháme droždí a cukr. Mouku na pracovní desce smícháme se solí a cukrem. Veprostřed uděláme důlek a do něj vlijeme olivový olej a vodu s droždím. Vypracujeme hladké těsto, které by se nemělo lepit. V případě potřeby přidáme mouku nebo vodu. Těsto necháme kynout 30 minut.
Rajčatové pyré smícháme s utřeným česnekem. Osolíme ho a opepříme podle chuti. Troubu předehřejeme na 210 °C.
Vykynuté těsto rozválíme na celou šíři plechu. Přetřeme ho rajčatovým pyré s česnekem, posypeme strouhaným sýrem a oreganem. Pečeme ve vyhřáté troubě deset minut, dokud nám nezezlátnou okraje.
Upečenou pizzu pokrájíme na tyčinky široké 2 cm.