Slepované pusinky
Autor
Vlasta V.
Tovačov
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Maminka naplnila trubičky a zústal ji sníh. Tak ho dala do pytlíku s hladkou trubičkou a nastřikala na plech dokulata pusinky. Upečené slepila jakýmkoli krémem ,který zústal od jiného cukroví a nový zákusek byl na svété.
Ingredience
3 bílky
18 dkg cukru
½ sáček vanilkového pudinku
200 ml mléka
½ sáček vanilkového cukru
12 dkg másla
2 lžíce cukru (mletého)
1 lžička rumu
Autorův příběh
Maminka naplnila trubičky a zústal ji sníh. Tak ho dala do pytlíku s hladkou trubičkou a nastřikala na plech dokulata pusinky. Upečené slepila jakýmkoli krémem ,který zústal od jiného cukroví a nový zákusek byl na svété.
Postup přípravy
1
V horké vodní lázni ušleháme bílky s cukrem do tuhého snéhu.Musí být hodné teplý. Nádobu se snéhem přendáme do dřezu se studenou vodou a sníh došleháme do vychladnutí. Snéhem naplnime pytlik s hladkou trubičkou a na pečící papír nastříkáme dokulata pusinky. Troubu zahřejeme na 120st., a pusinky v ni sušíme přibližne púl hodiny. Spodní strana po usušeni je hladká jako křída. Připravíme si krém s másla a mletého cukru, vyšleháme dohladka, po částech vmícháme vychladlý puding uvařený dle návodu na obalu do kterého jsme při varéni přidali vanilkový cukr. Nakonec vmícháme rum podle chuti.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4