Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V misce smíchejte kefír s mletou paprikou, solí, běžným i kajenským pepřem a tymiánem.
Do této marinády naložte kuřecí paličky a nechte je nejméně hodinu odležet v chladu.
Připravte salát coleslaw: Nakrouhejte zelí nadrobno, nastrouhejte mrkev a zeleninu smíchejte s jogurtem, majonézou, solí a pepřem. Dejte do lednice odpočívat.
Smíchejte suroviny na obal a ve směsi obalte maso.
V hluboké pánvi rozehřejte olej. Kuře smažte asi 20 minut, dokud není na povrchu zlaté. Pozor na prudký oheň, aby kuře nezůstalo uvnitř syrové.
Jako přílohu ke kuřeti podávejte vychlazený salát coleslaw.