Smažené nudle s kuřecím masem a zeleninou
Autor
Mirka D.
Bělčice
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Můj otec měl v práci kolegu z Vietnamu, bylo to ještě za komunismu. Čas od času pozval naší rodinu na společnou večeři. V té době to pro nás byli všechno exotické chutě, které jsme dosud neznali a vždy sjme tozužili připravit si něco podobného. K dokonalosti ale vždycky přeci jen něco chybělo.
Ingredience
1 balení čínské nudle
600 g kuřecí prsa
2 cibule
pórek
mrkev
kukuřice (malá)
bambusové výhonky
sójová omáčka
sůl
olej
koření (orientální)
Autorův příběh
Můj otec měl v práci kolegu z Vietnamu, bylo to ještě za komunismu. Čas od času pozval naší rodinu na společnou večeři. V té době to pro nás byli všechno exotické chutě, které jsme dosud neznali a vždy sjme tozužili připravit si něco podobného. K dokonalosti ale vždycky přeci jen něco chybělo.
Postup přípravy
1
Nudle připravíme podle návodu. Zatímco leží v horké osolené vodě, rozehřejeme si na pánvi olej, na němž orestujeme plátky cibule. Přidáme maso, veškerou zeleninu (pokrájenou, nastrouhanou) a restujeme. Mezitím scedíme nudle a vložíme je do pánve Wok, v níž jsme si rozehřáli olej, sójovou omáčku a koření. Pozvolna nudle opékáme. Když jsou dostatečně opečené, přidáme směs se zeleninou a vše důkladně promícháme.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4