Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Vdolky chutnají skvěle také s marmeládou, je jen na vás, jak je máte rádi.
Do mísy vsypeme hladkou mouku , přidáme polohrubou, cukr, droždí, sůl vejce, vlažné mléko a rozpuštěné máslo.
Nastrouháme citronovou kůru a promícháme. Těsto zakryjeme a necháme na teplém místě kynout.
Na pánvi si rozpálíme olej.
Z vykynutého těsta tvoříme vdolky a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Přebytečný olej osušíme.
Vdolky můžeme obalit ve skořicovém cukru, přidat zakysanou smetanu nebo dochutit švestkovými povidly.