Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Začněte přípravou salátu: Brambory uvařte ve slupce. Po vychladnutí je oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Očistěte kořenovou zeleninu. Vložte celé kusy do hrnce s vodou a vařte do změknutí, asi 10 minut. Uvařenou zeleninu také nakrájejte na kostičky.
Vejce uvařte natvrdo, asi 7 minut. Oloupejte je a nakrájejte na kostičky.
Vše dejte do mísy. Přimíchejte nadrobno nakrájenou okurku, sceděný hrášek, doplňte majonézou a hořčici. Dochuťte solí a pepřem.
Salát nechte minimálně hodinu odležet, ideálně přes noc.
Naporcovaného kapra osolte a opepřete.
V misce rozdělejte těsto z mléka, mouky, vejce a nastrouhaného sýra. Těsto dochuťte solí a pepřem, vmíchejte nasekanou petržel.
Kousky kapra obalte. Smažte je na oleji dozlatova z obou stran, podle velikosti z každé alespoň 5 minut.