Recepty Předkrmy Studené Snadná játrovka i pro úplné začátečníky

Ingredience

100 ml smetany na vaření
3 stroužky česneku
500 g kuřecích jater
1 cibule
250 g másla
1 lžíce vepřového sádla
provensálské koření
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Játra zbavíme nečistot a pokrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek stejně tak.

2

Na pánvi rozehřejeme sádlo, na něm necháme zesklovatět cibulku, přidáme játra, ty opepříme, osolíme a restujeme, dokud nejsou hotová.

3

K vychladlým játrům přidáme česnek, bylinky, máslo, smetanu a vše rozmixujeme.

4

Hmotu nalijeme do mísy a necháme vychladnout.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3