Snadné čokomisky z balonků
Ingredience
nafukovací balonky
čokoláda na vaření
šlehačka, krém nebo zmrzlina
čerstvé jahody
Popis

TIP: Vyzkoušejte čokomisky také z bílé čokolády!

Postup přípravy
1
Polonafouknuté balonky obalíme v rozpuštěné (vychladlé!) čokoládě. Trošku čokolády si připravíme na pečicí papír, balonek postavíme a jemně přimáčkneme
2
Balonky s čokoládou dáme do ledničky ztuhnout. Jakmile čokoláda ztuhne, balonky propíchneme a vyjmeme.
3
Jahody si nakrájíme na menší kousky a vyskládáme v srdíčko.
4
Přidáme čokoládovou misku a naplníme šlehačkou, oblíbeným krémem nebo zmrzlinou. Dozdobíme jahodou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 3 měsíci
před 3 měsíci