Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Se sójovými řízky nakládejte stejně jako s těmi masovými. Skvělé jsou s kyselou okurkou, různými druhy omáček, polníčkem a bramborovou kaší.
Sójové plátky dáme do vody, ve kterém jsme si rozpustili bujón, a vaříme 25 minut.
Po uvaření ze sójových plátků vymačkáme všechnu vodu a připravíme si zvlášť do hlubokých talířů vejce, strouhanku a mouku.
Plátky balíme nejdříve v mouce, potom ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran. Na talíři si je můžeme ještě podle chuti dosolit.