Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdříve si uděláme masové kuličky. V míse si smícháme mleté maso, vejce, petrželku a tousty, které jsme si předem rozmočili v mléce a vymačkali. Ochutíme kajenským pepřem, solí a mletým pepřem a vše důkladně promícháme. Tvoříme kuličky, které dáme na půl hodiny odpočinout do lednice.
Poté si ve velké pánvi rozehřejeme olej a kuličky v něm smažíme ze všech stran tak, aby nám zhnědly. Přidáme nakrájená rajčata z konzervy i se šťávou, přilijeme zeleninový vývar, cukr sůl a pepř a pod pokličkou pozvolna dusíme cca půl hodiny, dokud není omáčka hustá.
Mezitím si uvaříme špagety ve vroucí osolené vodě na skus. Scedíme je, dáme je do nahřáté mísy a na ně nalijeme hotovou omáčku s kuličkami.
Lehce promícháme a ozdobíme petrželkou. Dáme do zavařovacích sklenic a máme hotovo. Skladujeme v lednici.