Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na rozpáleném olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli pokrájenou nadrobno. Poté přidáme na čtvrtky pokrájená rajčata a mícháme, dokud se nám zcela nerozpadnou. Bude to trvat asi 7 minut.
K rajčatům přidáme všechno oregano a máslo. Nebojte se tak velkého množství, díky tomu bude omáčka krásně krémová.
Nakonec přimícháme tuňáka a vypneme plamen. Stačí, když se maso jenom trošku prohřeje. Omáčku osolíme a opepříme.
Špagety uvaříme podle návodu na obalu, scedíme je a přimícháme k omáčce.
Špagety s tuňákem podáváme v hlubokém talíři. Před podáváním je zasypeme petrželkou.