Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Těstoviny nemusíte scedit úplně dokonale, ale můžete na nich právě nechat trochu vody.
Plátky česneku osmahneme na rozpáleném olivovém oleji společně s ančovičkami a chilli.
Mícháme na mírném ohni, dokud se nám ančovičky nerozpustí a přidáme sušená rajčata.
Mezitím dáme vařit vodu na těstoviny. Jakmile začne voda vřít, osolíme ji hrubou mořskou solí a přidáme těstoviny.
Pánev s rajčaty dáme stranou. Hotové těstoviny scedíme a smícháme v pánvi se směsí.
Podáváme posypané petrželí a sýrem.