Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Špaldová pizza s rukolou a parmazánem

Ingredience

1 hrnek špaldové mouky
2 lžíce olivového oleje
½ hrnku vody (vlažné)
1 špetka soli
rukola
rajčatové pyré
Prosciutto Crudo
parmazán
extra panenský olivový olej (BIO)

Postup přípravy

1

V míse smícháme mouku, sůl, olej a přidáme 1/2 hrnku vlažné vody. Vody přidejte raději méně a podle lepivosti těsta případně dolijte.

2

Vypracujeme vláčné těsto, které by se nemělo lepit. Připravíme si plech vyložený pečícím papírem.

3

Papír pokapeme trochou oleje a rukou na plechu vytvarujeme z těsta tenkou placku. Těsto pak pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C cca 20 minut.

4

Upečené těsto ozdobíme oblíbenými ingrediencemi a pokapeme olivovým olejem. Pizzu už nepečeme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3