Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: rajčata lze snadno oloupat tak, že na špičce naříznete křížek a rajčata vložíte na 30 sekund do horké vody. Vyndaná rajčata následně přendáte do studené vody. Loupání půjde snadno!
Oloupeme si rajčata a česnek.
Rajčata nakrájíme na malé kousky a česnek na plátky.
Do rozpáleného hrnce vlijeme olej a přidáme plátky česneku. Krátce osmažíme.
Přidáme rajčata, sůl, polovinu petrželky a vše dusíme. Přidáme vodu a vše necháme vařit asi 10 minut.
V misce rozšleháme bílky, petrželku a podravku podle chuti. Směs vlijeme do hrnce a důkladně mícháme.
Necháme provařit ještě 5 minut a polévka je hotová.