Recepty Hlavní jídla S masem Španělské fazole s klobásou a česnekem

Ingredience

250 g bílých fazolí v rajčatové omáčce
2 čerstvé červené papriky (velké)
klobása
400 g loupaných rajčat (1 plechovka)
1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce mleté papriky

Popis

Tip: Španělské fazole podáváme s chlebem nebo bagetou.

Postup přípravy

1

Fazole necháme přes noc namočené ve vodě. Pokud si chcete ulehčit práci, kupte si fazole v plechovce.

2

Fazole vaříme ve vodě, ve které jsme je nechali máčet. Vaříme tak dlouho, dokud nejsou měkké (cca 45 minut).

3

Cibuli nakrájíme na jemno, klobásku na kolečka a dáme smažit na rozpálenou pánev. Přidáme na jemno nakrájenou papriku, mletou papriku, česnek a uvařené fazole.

4

Podlijeme vodou a zahustíme rozmixovanými rajčaty z plechovky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3