Recepty Hlavní jídla S masem Španělské fazole s klobásou a česnekem

Ingredience

250 g bílých fazolí

2 velké papriky

klobáska

1 plechovka rajčat

1 cibule

2 stroužky česneku

1 lžíce mleté papriky

Popis

Tip: Španělské fazole podáváme s chlebem nebo bagetou.

Postup přípravy

1

Fazole necháme přes noc namočené ve vodě. Pokud si chcete ulehčit práci, kupte si fazole v plechovce.

2

Fazole vaříme ve vodě, ve které jsme je nechali máčet. Vaříme tak dlouho, dokud nejsou měkké (cca 45 minut).

3

Cibuli nakrájíme na jemno, klobásku na kolečka a dáme smažit na rozpálenou pánev. Přidáme na jemno nakrájenou papriku, mletou papriku, česnek a uvařené fazole.

4

Podlijeme vodou a zahustíme rozmixovanými rajčaty z plechovky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4