Španělský ptáček
Autor
Františka V.
Hradec Králové
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Tento recept jsem se naučilaod mojí mámy, tu to zase naučila její babička. Je to klasický recept české kuchyně, který jednou za čas nemůže chybět na našem nedělním obědě.
Ingredience
3 plátek hovězí (na ptáčky)
cibule
plnotučná hořčice
párek
špek
vajíčko
nakladané okurky
tuk
hladká mouka
olej (nebo sádlo)
sůl
Autorův příběh
Tento recept jsem se naučilaod mojí mámy, tu to zase naučila její babička. Je to klasický recept české kuchyně, který jednou za čas nemůže chybět na našem nedělním obědě.
Postup přípravy
1
Maso naklepeme, posolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na každý plátek naklademe cibuli na čtvrtky, kousek párku, špeku, vajíčka uvařeného natvrdo a okurky. Zabalíme. V hrnci necháme zesklovatět cibuli a na ní ptáčky orestujeme. Podlijeme vodou a dusíme. Do výpeku můžeme dát zbylé ingredience (vajíčko, okurku atd.). Nakonec zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 10. 7. od 8:00 do 16. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/20_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4