Recepty Hlavní jídla S masem Španělský ptáček

Ingredience

3 plátek hovězí (na ptáčky)

cibule

plnotučná hořčice

párek

špek

vajíčko

nakladané okurky

tuk

hladká mouka

olej (nebo sádlo)

sůl

Postup přípravy

1

Maso naklepeme, posolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na každý plátek naklademe cibuli na čtvrtky, kousek párku, špeku, vajíčka uvařeného natvrdo a okurky. Zabalíme. V hrnci necháme zesklovatět cibuli a na ní ptáčky orestujeme. Podlijeme vodou a dusíme. Do výpeku můžeme dát zbylé ingredience (vajíčko, okurku atd.). Nakonec zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 26. 2. od 8:00 do 3. 3. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/53_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8