Recepty Hlavní jídla S masem Španělský ptáček
Ingredience
500 g flank steaku na plátky
2 vejce (natvrdo)
4 plátky šunky
2 nakládané okurky
1 červená paprika
1 cibule
hořčice
200 ml vody
drcený černý pepř
sůl
olej
Postup přípravy
 alt=
1
Nakrájíme vejce a okurky na dílky a papriku na 8 kousků.
 alt=
2
Naklepeme hovězí, osolíme a opepříme. Poté z jedné strany potřeme maso hořčicí.
 alt=
3
Na každý plátek masa dáme jeden plátek šunky, vejce, okurku a dva plátky papriky.
 alt=
4
Srolujeme maso a omotáme ho nití, případně propíchneme párátkem.
 alt=
5
Nakrájíme cibuli na kostičky. Rozpálíme na pánvi olej a rolády restujeme ze všech stran, aby se maso zatáhlo. Poté přilijeme horkou vodu a vaříme vše zhruba ještě 40 minut. Pokud je třeba, zredukujeme množství šťávy. Tip na servírování: Podáváme s rýží a překrojené napůl, aby na pohled vynikly suroviny uvnitř rolády.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4