Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Knedlíčky při podávání můžeme ozdobit hoblinkami parmezánu a pokapat lžící rozpuštěného másla.
Listy špenátu propláchneme, nasekáme nadrobno a necháme podusit s najemno nakrájenou šalotkou na másle.
Žloutky promícháme s vejcem a sýrem, následně celou směs ochutíme solí, pepřem a špetkou muškátového oříšku.
Vzniklou směs promícháme s připraveným špenátem, vmícháme prosátou pohankovou mouku a vytvoříme lehké těsto.
Z těsta vytvoříme malé kuličky, které následně vhodíme do vroucí vody a čekáme přibližně 2 minuty, dokud nevyplavou na povrch.
Knedlíčky necháme okapat a můžeme podávat s lehkým salátkem.