Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí maso a houby očistíme. Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky.
V menší misce smícháme olej s medem, koriandrem, pažitkou česnekem a trochou limetkového šťávy. Marinádu ochutíme solí a pepřem.
Do marinády dáme uležet kuřecí maso na minimálně 3 hodiny. Naložené maso necháme okapat a každý kousek kuřecího masa obalíme ve slanině a napíchneme na špejli.
Kuřecí maso napichujeme střídavě s houbami obalenými ve slanině.
Hotové špízy dáme grilovat, grilujeme 10 až 12 minut a během grilování je potíráme marinádou.
TIP: K hotovým špízům zvolte vhodnou přílohu. Například zeleninový salát.