Ingredience

vepřové sádlo
700 g srnčí kýty
5 cibulí
3 stroužky česneku
mletá paprika
sůl
mletý černý pepř
3 kuličky nového koření
instantní jíška (tmavá)

Postup přípravy

1

Nejprve si srnčí maso pečlivě zbavíme všech blan, aby nebylo poté v guláši cítit, a nakrájíme ho na kousky.

2

Ve velkém hrnci si rozpálíme dostatek sádla a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso, posypeme paprikou, solí a zbylým kořením.

3

Zprudka maso restujeme, aby se zatáhlo, zalijeme ho dostatečným množstvím vody a vaříme pod pokličkou alespoň 3 hod, než maso změkne a cibule se rozvaří.

4

Hotový guláš zahustíme jíškou, dochutíme a podáváme s houskovým knedlíkem nebo chlebem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3