Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si srnčí maso pečlivě zbavíme všech blan, aby nebylo poté v guláši cítit, a nakrájíme ho na kousky.
Ve velkém hrnci si rozpálíme dostatek sádla a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso, posypeme paprikou, solí a zbylým kořením.
Zprudka maso restujeme, aby se zatáhlo, zalijeme ho dostatečným množstvím vody a vaříme pod pokličkou alespoň 3 hod, než maso změkne a cibule se rozvaří.
Hotový guláš zahustíme jíškou, dochutíme a podáváme s houskovým knedlíkem nebo chlebem.