Recepty Hlavní jídla S masem Srnčí na červeném víně a jalovci

Ingredience

1 mrkev

1 kg srnčí kýty

0.5 l červeného vína

0,5 l vody

5 jalovcových bobulí

1 bobkový list

sůl

barevný celý pepř

olej

1 cibule

Postup přípravy

1

Cibuli nakrájíme najemno, mrkev na kostičky. Dáme vařit víno a přidáme 500 ml vody. Přidáme bobkový list, jalovcové bobule, sůl a připravenou zeleninu. Krátce povaříme a necháme vychladit.

2

Maso bude potřeba na dva dny naložit. Nejdřív jej očistíme a následně jej dáme do vychladlé směsi vína a koření. Necháme jej minimálně jeden až dva dny den uležet.

3

Uleželé maso osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. Po chvilce jej podlijeme směsí vína a koření. Dusíme pod poklicí do měkka, asi 1 hodinu a 10 minut, podle potřeby podléváme.

4

Hotové maso nakrájíme na plátky a podáváme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 18. 9. od 8:00 do 24. 09. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/30_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4