Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rozehřejte gril. Maso poprašte moukou, osolte a opepřete. Maso na grilovaní pánvi opečte ze všech stran, aby se zatáhlo. Přidejte cibuli, koření, kávu a whisky. Dobře promíchejte; maso otočte, ať se stejnoměrně obalí. Grilujte do změknutí. Vyjměte maso a nechte ho odpočinout pod alobalem.
Šťávu uveďte do mírného varu a vmíchejte máslo s moukou. Prošlehejte a velmi zlehka provařte. Podle potřeby ještě dochuťte whisky, solí a pepřem a smetanou. Podávejte s kapustičkami a bramboráčky.