Recepty Hlavní jídla S masem Šťavnatá vepřová panenka v bylinkové krustě

Ingredience

1 vepřová panenka

hest čerstvého tymiánu

hrst čerstvého rozmarýnu

hrst posekané petrželky

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Troubu si rozpálíme na 200 °C. Natrhané bylinky rozsypeme rovnoměrně na prkénko.

2

Vepřovou panenku odblaníme, osolíme, opepříme a obalíme ji v přichystaných bylinkách. Vložíme ji do pekáčku a pečeme 15 minut tak, aby byla vevnitř ještě hezky růžová.

3

Po upečení panenku zabalíme ještě do alobalu a necháme 5 minut dojít v teple.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4