Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Odlehčete pokrm a vyzkoušejte dietnější verzi. Karbanátky místo smažení na oleji dejte na pečící papír a pečte při 180 °C asi 40 minut.
Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do velkého hrnce s osolenou vodou. Přivedeme k varu a vaříme do změknutí asi 5 až 10 minut.
Uvařenou zeleninu přendáme do mísy, kde ji rozšťoucháme na kaši. Přidáme vejce, rozpuštěné máslo, pepř, sůl a podle potřeby strouhanku tak, aby vzniklo hustší těsto.
Ze směsi tvoříme placky, obalíme je ve strouhance a usmažíme na oleji.