Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ve velké misce smícháme 3 lžíce oleje, sójovou omáčku, med, citronovou kůru, šťávu a tymián. Do směsi vložíme nakrájené maso a marinujeme přibližně 25 minut.
Na velkou pánev nalijeme olivový olej, přidáme máslo a počkáme, dokud se suroviny nespojí. Vložíme maso a opékáme asi 4 minuty.
Když je maso hotové, na troše olivového oleje smažíme asi 3 minuty dva nadrobno nakrájené stroužky česneku a cibuli. Přidáme půl lžičky soli, pepř, omytý špenát.
Počkáme přibližně minutu a následně vlijeme smetanu a 2 lžíce vody. Dusíme a občas promícháme. Když se smetana trochu zredukuje a listy špenátu ztratí objem, můžeme podávat.
Brambory omyjeme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Důkladně scedíme, chvíli počkáme, přidáme máslo a vyšleháme. Následně přidáme smetanu a vyšleháme do hladké konzistence.