Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Připravte česnekové máslo: Máslo při pokojové teplotě smíchejte s nasekanou jarní cibulkou, česnekem a petrželkou.
Směs dejte do sáčku, uválejte váleček a v lednici ho nechte alespoň 1 hodinu vychladnout.
Steaky lososa osolte, opepřete a grilujte z každé strany 6 minut.
Mezitím spařte špenátové listy.
Na pánvi nebo na tálu ogrilujte na trošce oleje šalotky a česnek nakrájené na plátky.
Vmíchejte spařený špenát a dochuťte šťávou a kůrou z citronu, solí a pepřem.
Na špenátové lůžko na talíři položte steak z lososa a nechte na něm rozpustit česnekové máslo.