Recepty Hlavní jídla Ryby Steak z lososa s česnekovým máslem a špenátovým salátem

Ingredience

4 lososové filety (dohromady kolem 800 g)
1 balení čerstvých špenátových listů
2 lžíce olivového oleje
2 šalotky
3 stroužky česneku
1 citron
sůl
mletý černý pepř
Na česnekové máslo
100 g másla
4 jarní cibule
4 stroužky česneku
petrželka

Postup přípravy

1

Připravte česnekové máslo: Máslo při pokojové teplotě smíchejte s nasekanou jarní cibulkou, česnekem a petrželkou.

2

Směs dejte do sáčku, uválejte váleček a v lednici ho nechte alespoň 1 hodinu vychladnout.

3

Steaky lososa osolte, opepřete a grilujte z každé strany 6 minut.

4

Mezitím spařte špenátové listy.

5

Na pánvi nebo na tálu ogrilujte na trošce oleje šalotky a česnek nakrájené na plátky.

6

Vmíchejte spařený špenát a dochuťte šťávou a kůrou z citronu, solí a pepřem.

7

Na špenátové lůžko na talíři položte steak z lososa a nechte na něm rozpustit česnekové máslo.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 14. 10. od 8:00 do 20. 10. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2020/33_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8