Recepty Hlavní jídla Ryby Steak z lososa s česnekovým máslem a špenátovým salátem
Ingredience
4 steaky lososa (dohromady kolem 800 g)
1 balení čerstvého špenátu
2 lžíce olivového oleje
2 šalotky
3 stroužky česneku
1 citron
sůl
pepř
Na česnekové máslo
100 g másla
4 jarní cibulky
4 stroužky česneku
petrželka
Postup přípravy
1
Připravte česnekové máslo: Máslo při pokojové teplotě smíchejte s nasekanou jarní cibulkou, česnekem a petrželkou.
2
Směs dejte do sáčku, uválejte váleček a v lednici ho nechte alespoň 1 hodinu vychladnout.
3
Steaky lososa osolte, opepřete a grilujte z každé strany 6 minut.
4
Mezitím spařte špenátové listy.
5
Na pánvi nebo na tálu ogrilujte na trošce oleje šalotky a česnek nakrájené na plátky.
6
Vmíchejte spařený špenát a dochuťte šťávou a kůrou z citronu, solí a pepřem.
7
Na špenátové lůžko na talíři položte steak z lososa a nechte na něm rozpustit česnekové máslo.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 19. 6. od 8:00 do 25. 6. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/17_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4