Recepty Hlavní jídla Ryby Steak z tuňáka marinovaný v olivovém oleji s citronovou šťávou

Ingredience

700 g tuňáka

100 ml olivového oleje + trochu na opékání

1 stroužek česneku

špetka tymiánu

šťáva z půlky citronu

sůl

pepř

Popis

TIP: Steaky podávejte se zeleninou pokapanou olivovým olejem.

Postup přípravy

1

Tuňáka necháme alespoň dvě hodiny marinovat v olivovém oleji s citronovou šťávou.

2

Rozpálíme si grilovací pánev, pokapeme ji troškou olivového oleje a dáme na ní větvičku tymiánu a stroužek česneku i se slupkou. Olej se nám krásně provoní a ochutí nám i steaky.

3

Steaky opékáme z každé strany pouhou minutu. Musí být vevnitř ještě trošku syrové. Osolíme a opepříme až na talíři.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4