Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Jako přílohu podávejte šťouchané brambory.
Svíčkovou nakrájíme na silnější špalíčky. Ty potřeme olejem, osolíme a opepříme a svážeme potravinářským provázkem.
Rozpálíme si gril (můžeme použít i grilovací pánev a "grilovat" doma). Špalíčky z obou stran orestujeme. Z každé strany budou stačit čtyři minuty. Maso grilujeme opravdu jen takto krátce, steaky by měly zůstat vevnitř krásně růžové.
Orestované steaky zabalíme ještě na 5 minut do alobalu. Budou více šťavnaté.
Servírujeme s plátkem aromatického sýra dle své chuti.