Recepty Hlavní jídla Ryby Štika grilovaná v alobalu

Ingredience

400 g štiky
4 lžíce olivového oleje
800 g brambor
1 dcl bílého vína
1 cuketa
2 rajčata
čerstvý rozmarýn
sůl

Postup přípravy

1

Maso ze štiky rozdělíme na čtyři porce, které osolíme a okořeníme rozmarýnem.

2

Čtyři alobalové fólie potřebe olejem, oloupané a nakrájené brambory na plátky osolíme a položíme do fólií.

3

Nakrájíme na kousky rajčata a cuketu a přidáme k bramborám.

4

Připravené maso přiložíme k bramborám a zelenině a mírně podlijeme bílým vínem.

5

Alobalové fólie s masem, bramborami a zeleninou zabalíme tak, aby se neprotrhly a dáme na rozehřátý gril. Na grilu je pčeme asi 30 minut.

6

Podáváme s čerstvým salátkem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3