Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
TIP 2: S citronem pomalu, pokud ho tam dáte moc, tak se vám podaří zkazit jídlo hned napoprvé, jako mně. Někdo do směsi přidává i strouhanku.
V misce si rozšleháme vejce společně s parmezánem, citronovou kůrou, solí, muškátovým oříškem a všechno promícháme.
Hotový vývar scedíme přes síto a necháme vařit na mírném ohni. Přidáme do něj naši směs a po dobu 2 až 3 minut ji energicky mícháme metličkou, dokud nám nevzniknou takové hrudky.
Oheň vypneme, do polévky přidáme petržel. Podáváme ji teplou, třeba s chlebem.