Recepty Saláty Středomořský salát s krevetami a parmazánem

Ingredience

10 krevet (velkých, neloupaných)
hlávkový salát
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce bílého balzamikového octa
1 lžíce citronové šťávy
parmazán
bageta
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

V misce si připravíme zálivku na salát: vidličkou ušleháme olivový olej spolu s balsamicem a citronovou šťávou, dochutíme solí a pepřem.

2

Bagetu nakrájíme na kostičky a smažíme na másle do zlatova.

3

Předvařené krevety vyloupeme.

4

Salát natrháme na menší kousky a vmícháme zálivku a krutony, obložíme krevetami a doplníme parmazánovými plátky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3