Ingredience
500 g hovězího masa
2 střední mrkve
2 řapíky celeru
3 kořenové petržele
120 g rajčatového protlaku
1 cibule
2 stroužky česneku
1 dl červeného vína
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1 l vody
Popis

TIP: Sugo Bolognese servírujeme s těstovinami.

Postup přípravy
1
Cibuli pokrájíme nadrobno a česnek na kolečka. Ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na proužky.
2
V hrnci rozehřejeme olivový olej. Na něm osmahneme nejdříve cibuli, poté celer, mrkev a petržel. Přidáme česnek, maso a mícháme, dokud se nám nerozdělí na hrudky.
3
Do hrnce přilijeme červené víno a mícháme, dokud se nám neodpaří alkohol. Poté přidáme protlak rozmíchaný v 1 l vody, osolíme a opepříme a na mírném plameni vaříme dvě hodiny, aby měla omáčka intenzivní chuť. Nakonec dochutíme muškátovým oříškem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4