Sušené vepřové maso
Autor
Michala Š.
Stráž pod Ralskem
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Sušené maso je známé mraky let, ale každá generace si ho upravila podle sebe a využívají se jiné technologie.
Ingredience
500 g vepřové maso (libové)
worcestr
sůl
pepř
Autorův příběh
Sušené maso je známé mraky let, ale každá generace si ho upravila podle sebe a využívají se jiné technologie.
Postup přípravy
1
Maso si očistíme a dáme lehce zmrazit. Vyndáme a nakrájíme ho na cca 2 milimetery tenké plátky. Dáme ho do misky a smícháme podle chuti sůl, pepř a worcester. My máme radši víc kořeněné. Necháme v ledbici odležet do druhého dne. Maso máme odleželé a tak ho ubrouskem vysušíme, vyskládáme na plech a na 200° pečeme 15 minut aby jsme zabily bakterie. Poté vyskládáme do sušičky na ovoce a sušíme cca 10 hodin podle toho jakou máme a zda se dá regulovat teplota.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4