Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Prázdný vanilkový lusk vložte do dózy s cukrem a za pár dní tak získáte domácí vanilkový cukr.
Ze všech ingrediencí na sušenky vypracujte hladké těsto.
Těsto zabalte do potravinové folie a uložte na 1 hodinu do lednice.
Vychlazené těsto vyválejte a vykrajujte z něj kolečka o třech velikostech.
Sušenky pečte na 180 °C dozlatova.
Než sušenky vychladnou, připravte si krém. Vyšlehejte máslo s moučkovým cukrem a zrníčky vanilkového lusku.
Do krému zašlehejte rozpuštěnou bílou čokoládu.
Krémem naplňte cukrářský sáček a slepujte sušenky do tvaru stromečku.
Stromečky zdobte po stranách kuličkami a na vrch přidejte jedlou hvězdičku.