Jak si připravit domácí svařené víno s cukrovým sirupem a kořením? Tento recept zvládnete za chvilku a výsledek je prostě dokonalý!
0,7 l červeného vína
1,5 dcl vody
4 lžíce cukru krystal
kůra z 1/2 pomeranče
kůra z 1/5 citrónu
2 celé skořice
badyán
hřebíček
plátek citrónu nebo pomeranče na ozdobu
Do hrnce vlijeme vodu, přidáme cukr, pomerančovou kůru, citrónovou kůru, skořici, badyán, hřebíček a vše důkladně promícháme.
Přiklopíme poklicí a asi 5 minut povaříme. Do cukrového základu přidáme červené víno, vše ohřejeme těsně před bod varu a podáváme.
Svařené víno zdobíme plátkem citrónu nebo pomeranče.
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.