Recepty Dezerty Pečené Švédský čokoládový dort (Kladdkaka)

Ingredience

80 g kakaa

200 g másla

350 g krystalového cukru

4 vejce

120 g hladké mouky

2 lžíce malinového džemu (nemusí být)

špetka soli

Popis

TIP: Dort můžete dozdobit strouhanou čokoládou, moučkovým cukrem či šlehačkou.

Postup přípravy

1

V hrnci rozpustíme máslo. Necháme ho mírně vychladnout a vmícháme vejce, cukr a kakao. Poté i mouku, sůl a malinový džem.

2

Těsto vlijeme do vyložené dortové formy pečicím papírem.

3

Pečeme při 170 °C 20 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4