Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Sýrové fondue můžete ještě na závěr dochutit třešňovicí.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Keramický hrnec postavíme na plotnu a postupně přidáme nastrouhané tvrdé sýry a žervé a necháme roztavit. Zalijeme podmáslím, zeleninovým vývarem a vínem a necháme prohřát.
Solamyl rozmícháme v trošce vody a přidáme ho do rozteklé směsi sýrů. Nakonec dochutíme rozdrceným česnekem a nastrouhaným muškátovým oříškem.