Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Použijte čerstvé tagliatelle, jejichž chuť si vychutnáte ještě lépe, než u sušených těstovin.
Vroucí vodu na těstoviny důkladně osolíme, přidáme čerstvé tagliatelle a vaříme dle návodu.
2 stroužky česneku oloupeme, odstraníme klíčky a nakrájíme. Chilli papričku nasekáme na tenké proužky, petrželkovou nať přesekáme na drobno.
Na pánev nalijeme olivový olej, přidáme nakrájený česnek a krátce orestujeme. Vmícháme chilli papričku a opět chvíli restujeme.
Uvařené tagliatelle přidáme do pánve a promícháme se základem. Vše zasypeme petrželkou a opepříme.
Tagliatelle servírujeme na talíř, pokapeme olivovým olejem a posypeme petrželkou.
Pomocí škrabky vytvoříme parmazánové plátky, přidáme na těstoviny a podáváme.