Tatarák z lososa s avokádem

Ingredience

500 g filetu z lososa bez kůže

2 lžíce nasekaného kopru

1 avokádo

2 šalotky

1 lžíce olivového oleje

1 lžíce limetkové šťávy

1 lžíce dijonské hořčice

špetka mořské soli

špetka čerstvě namletého pepře

Popis

TIP: Tatarák podávejte s opečenou bagetkou potřenou bylinkovým máslem.

Postup přípravy

1

Lososa nakrájíme na malé kostičky. Zralé avokádo vydlabeme a pokrájíme na kousky.

2

Smícháme lososa a avokádo s na jemno nasekanou šalotkou, olivovým olejem, koprem, limetkovou šťávou a hořčicí. Dochutíme solí a pepřem.

3

Tatarák necháme alespoň dvě hodiny uležet v lednici.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4