Recepty Předkrmy Studené Tatarský biftek ze škrábaného masa

Ingredience

500 g hovězí svíčkové

2 lžíce plnotučné hořčice

4 kapky tabasca

2 lžíce worcesterské omáčky

1 lžíce kečupu

1 posekaná kyselá okurka

1 nakrájená nadrobno červená cibule

100 g kaparů

4 žloutky

sůl

pepř

Popis

TIP: Tatarský biftek podávejte s topinkami opečenými na sádle a potřenými česnek.

Postup přípravy

1

Maso naškrábáme ostrým nožem a smícháme s tabascem, worcesterskou omáčkou, kečupem a posekanými kyselými okurkami. Podle chuti dosolíme a opepříme.

2

Na talíř vždy nandáme bochánek masa, na něj rozklepneme žloutek z vajíčka a vedle naservírujeme hořčici, cibuli a kapary. Tatarský biftek nechť si každý umíchá dle své chuti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4