Recepty Hlavní jídla S masem Telecí játra na víně

Ingredience

400 g telecích jater
2 cibule
1 zelená paprika
1 sklenice bílého vína
hladká mouka (na obalení)
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Játra obalíme v mouce.

2

Připravíme si pánev s olejem, kde osmažíme játra. Přidáme cibuli a necháme ji zesklovatět. Nakonec přidáme nakrájenou paprikou. Vše zalijeme bílým vínem a necháme povařit.

3

Játra odstavíme z plotny, ochutíme solí a pepřem a podáváme. Během vaření je nesolíme, aby nám neztvrdla.

4

Játra podáváme s vařenými bramborami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3