Recepty Hlavní jídla S masem Telecí medailonky s rajčatovou salsou

Ingredience

4 plátky telecích steaků
100 ml olivového oleje
250 g cherry rajčat
2 šalotky
4 stroužky česneku
čerstvá bazalka
sušené oregano (čerstvé)
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Telecí steaky osolte, opepřete a zlehka zakapejte olejem.

2

Grilujte je z obou stran dozlatova, z každé 5 minut.

3

Připravte rajčatovou salsu: Smíchejte rajčátka nakrájená na kousky, nasekanou šalotku, česnek a bylinky.

4

Směs zalijte zbývajícím olivovým olejem, dochuťte solí, pepřem a promíchejte.

5

Steaky podávejte s rajčatovou salsou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3