Recepty Hlavní jídla S masem Telecí medailonky s rajčatovou salsou

Ingredience

4 plátky telecích steaků

100 ml olivového oleje

250 g cherry rajčátek

2 šalotky

4 stroužky česneku

čerstvá bazalka

čerstvé oregano

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Telecí steaky osolte, opepřete a zlehka zakapejte olejem.

2

Grilujte je z obou stran dozlatova, z každé 5 minut.

3

Připravte rajčatovou salsu: Smíchejte rajčátka nakrájená na kousky, nasekanou šalotku, česnek a bylinky.

4

Směs zalijte zbývajícím olivovým olejem, dochuťte solí, pepřem a promíchejte.

5

Steaky podávejte s rajčatovou salsou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4